Büszkeségeink

Mester Krisztina

Diákönkormányzat elnöke,
Szombathely Megyei Jogú Város Diákönkormányzatának Alpolgármestere

 

2020-ban a diák-alpolgármester: Mester Krisztina!

2020. március 4-én a hagyománynak megfelelően a városháza nagytermében diákpolgármestert és diák-alpolgármestert választottak. A megmérettetésen idén Mester Krisztina 10. E osztályos tanulónk, iskolánk diák önkormányzatának elnökhelyettese is indult.

A március 4-i szavazáson, a 92 elektori szavazat alapján (50-42 arányban) 2020-ban Szombathely Megyei Jogú Város Diák-alpolgármestere: Mester Krisztina lett! Büszkék vagyunk, hogy 2020-ban, eme fontos és jeles pozíciót, iskolánk diákja töltheti be!

Sok kitartást, és eredményes munkát kívánunk Krisztinának!

Kérem ismerjék meg Krisztinát, akinek a kampány beszédéből idézünk:

"Mester Krisztinának hívnak, a Pécsi Tudományegyetem Szociális és Egészségügyi Szakgimnázium és Szakközépiskola Szent-Györgyi Albert Tagintézmény 10. évfolyamos tanulója vagyok. Több mint két éve tevékenykedek az iskola diákönkormányzatában. Jelenleg iskolámban a DÖK elnöki pozíciót töltöm be. Meggyőződésem, hogy az eddigi munkám során sikeresen segítettem az iskola tanulóinak és az ott dolgozó pedagógusok munkáját. Ez a segítség a mindennapi problémák orvoslásától kezdve, komplex és izgalmas iskolai programok szervezéséig valósult meg. Az itt szerzett tapasztalataim nagyon sokat segítettek a városi diákönkormányzatban végzett munkámban.

Azért tartom magamat alkalmas jelöltnek, mert nem csak iskolai szinten volt lehetőségem rálátni egy diákönkormányzat munkájára, hanem a városi diákönkormányzatban is aktívan részt vettem az elmúlt félév folyamán a programok szervezésében és lebonyolításáról.

Kedvenc időtöltésemhez tartozik a zene. Szeretem hallgatni, de szívesebben énekelek. Gyakran adok elő dalokat rendezvényeken. Ezek az előadások olyan készségekkel ruháztak fel, melyek elengedhetetlenek egy felelős pozíció betöltéséhez. Fejlődött a kommunikációs és alkalmazkodó képességem, és nem okoz gondot az sem ha egy nagyobb tömeg elött kell szerepelnem.

 

Szeretettel Gratulálunk Kriszti, további sok sikert!

 

Simon Zsolt

WorldSkills Abu Dhabi 2017
Magyarországot képviselte az Ápolás, gondozás kategóriában

 

Varga Tamás

EuroSkills Göteborg 2016
Átlag feletti teljesítménnyel kiválóság érmet szerzett Varga Tamás, Ápolás és gondozás szakmában